Diensten

Renovatiewerken


Filopat & Patofil is gespecialiseerd in renovatiewerken op elke schaal. Van een badkamer- en keukenrenovatie tot de volledige make-over van een woning of showroom tot in de kleinste afwerkingsdetails. Filopat & Patofil brengt elk project tot een goed einde. Dit zowel voor particulieren als horecazaken, showrooms en bureau’s.

Projectbegeleiding


Heeft u een project voor ogen, maar een te drukke agenda of te weinig kennis van bepaalde bouwkundige aspecten? Dan kunnen we dit bouwproject ook samen aanpakken. Uw gekozen aannemers/offertes zullen worden gebruikt zonder onze manier van werken op te dringen.

Duidelijke communicatie dragen wij hoog in het vaandel, dus uiteraard zijn wij steeds beschikbaar voor al uw vragen of opmerkingen. Een regelmatige communicatie kan eventuele problemen voorkomen en zorgt er voor dat u ook steeds op de hoogte bent van alle vorderingen.

Onderhoud van bedrijfsgebouwen, verhuurpanden en studentenkamers


Wij voeren zowel voor bedrijven als particulieren het onderhoud uit van bedrijfsgebouwen, huurpanden en studentenkamers. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Erkend partner voor renovatiewerken


Filopat & Patofil is gespecialiseerd in totaal binnenhuis renovaties. Alle diensten en specialisaties die bij uw bouwproject komen kijken, vindt u bij ons onder één dak. Wij zijn uw aanspreekpunt voor uw volledige werfopvolging van A tot Z.