Over ons


Ijzersterke garanties


Filopat & Patofil is lid van de Confederatie Bouw en WTCB. U gaat met andere woorden in zee met een goed geïnformeerd bouwbedrijf dat mee is met de laatste nieuwtjes en wetgevingen.


Eerlijke prijs


Bent u benieuwd wat Filopat & Patofil voor u kan betekenen? Contacteer ons voor een kosteloze afspraak. Na een uitvoerige opmeting en gedetailleerde berekening van de te verwachten kosten, krijgt u een vrijblijvende offerte op maat.

Filopat & Patofil heeft de bouwmicrobe intussen al meer dan tien jaar te pakken en groeide uit tot een solide bedrijf. Onze gespecialiseerde vakmannen delen de passie van de bouw, en geven elke dag het beste van zichzelf om kwaliteit en service te garanderen. Door de jaren heen liet Filopat & Patofil zich omringen door een selectief netwerk van betrouwbare onderaannemers en leveranciers om het team bij te staan waar nodig.


Kwaliteit


Filopat & Patofil maakt gebruik van duurzame materialen met een hoogwaardige kwaliteit, waardoor u verzekerd bent van een lange levensduur. Bovendien mag u rekenen op een efficiënte planning en op stipte naleving van de gemaakte afspraken.


Nieuwste techniek


Filopat & Patofil waakt erover dat ze op de hoogte zijn van de nieuwste renovatietrends in de bouwsector. We volgen bovendien regelmatig cursussen en opleidingen waardoor we de nieuwste materialen en technieken toepassen.